Problem med ländryggen, nackvärk, knävärk och domningar i händer

 

Många har idag stora problem med långvarig värk i kroppen. Vanliga ställen att ha ont på är nacke och rygg, men många har även smärta i knän och händer. Vissa kan ha ont på grund av arbetsskador eller olyckor medan andra har ärftliga problem som värken grundar sig i.

Stort utbud av bra behandlingar

Idag finns det dock ofta många lösningar för dig som har långvarig smärta. Långvarig smärta kallas ibland även kroniskt smärta och går i vissa fall att underlätta. Behandling som akupunktur, naprapati eller massage kan vara tre effektiva metoder för att minska just smärta. Med massage kan du anpassa till dina problem, exempelvis idrottsmassage som fokuserar på massage för att kroppen ska återhämta sig efter träning.

Testa dig fram vad som passar dig

När det kommer till behandlingar och resultat är det dock viktigt att du testar dig fram för att se vad som passar just dig. Alla behandlingar fungerar olika bra för alla, och att rådfråga och testa är därför bästa tipset om du ska börja testa behandlingar. På Muskelcentrum kan du få personlig service och hjälp med hur du får bukt med din värk i kroppen.